View Post

FinStart Nordic

In by Kubik

FinStart Nordic – Kontorfelleskap Finstart ønsket seg et interiør som speiler deres identitet og profil – de ønsker å være som et hvitt lerret for nye start ups. Her skal de ulike gründerne kunne blomstre og finne sin identitet. Vi jobbet med å få inn materialer og funksjoner på det hvite lerretet. Akustikkelementer, oppslagstavler, skrivetavler og møbler er nøye planlagt for å passe med firmaets profil. Tekstiler og møbler er trukket i naturmaterialer som gir et harmonisk og rolig preg …

View Post

Porsche Norges hovedkontor

In by Kubik

Porsche – Hovedkontor, Ryen I samarbeide med Koi fargestudio har Kubik Interiørarkitekter utviklet Porsche Norge / Autozentrum sitt nye hovedkontor på Ryen i Oslo. Fargekonseptet som ble utviklet av Koi, tar utgangspunkt i Porsches legendariske 911-farger fra 60- og 70-tallet. Konseptet skulle vise Porsche som brand; luksus, kvalitet og lekre detaljer. Dette har vært førende for valg av møbler, tekstiler, materialer og belysningsarmaturer. Resultatet ble et unikt og elegant kontorlokale tydelig inspirert av 60- og 70 tallets estetikk. Her er …

View Post

Nordisk Film & TV fond

In by Kubik

Da Nordisk Film & TV fond skulle flytte var ønsket å skape en identitet og et inspirerende sted å arbeide for sine ansatte. Prosjektet ble tegnet i samarbeid med Montag som stod for blant annet lysdesign og folierig. En tradisjonell layout med kontorer og møterom brytes opp av en  korridor som bukter seg inn og ut gjennom lokalet. Kundens eksisterende møbler er nøye planlagt inn i rommene og fargepaletten er utviklet for å fremheve og komplementere de fargerike møblene.  

View Post

Opplandske Betong – Kontorer Gjøvik

In by Kubik

Opplandske Betong er en hjørnesteinsfabrikk på Dokka – dette skulle reflekteres i deres nye kontorlokaler. Her blir du møtt av en stor plantelysekrone i armeringsjern, og bord støpt i betong. Alt produsert og laget på betongfabrikken. Hele lokalet er inspirert av firmaets verdier; robust, fleksibelt og åpent. Mørkmalt betongdekke, kalkmalte vegger, og industrielle pendler kombineres med grønne planter og dempede delikate farger på vegger. Velkommen inn til Opplandske Betong.

View Post

Flying Elephant

In by Kubik

Når man åpner døren inn til Flying Elephant trer man inn i en verden full av farger, materialer og mønstre. Arbeids sonene er grønne og frodige og i støtterommene rundt kan man koble av, tenke, diskutere eller fokusere i en verden av flygende elefanter, rosa papegøyer, apekatter og nesehorn. I disse kontorene er man på en evig reise – ikke ulikt firmaet selv som drifter, utvikler og forvalter hotelleiendommer i hele verden.

View Post

Oculos “A walk into the future”

In by Kubik

Oculos er et fremtidsrettet byrå som jobber med digital merkedsføring – dette ble utgangspunktet for interiørkonseptet i de nye lokalene i 6. etasje på Holbergs plass. Layouten ble organsiert i ulike soner.  Den midtre sonen er mørk og kul  med detaljer fra det digitale de arbeider med.  I arealene mot ytterfasaden sitter medarbeiderne i team. Her er materialene naturlige med pulter i eik og  “gress teppe” på gulvet. Kontrasten mellom det naturlige og det digitale, mørkt og lyst, hardt og …

View Post

Kontorfelleskap – Akersbakken 12

In by Kubik

Tre ulike firmaer skulle danne et lite kontorfelleskap og trengte vår hjelp til å finne en felles profil og identitet i lokalene. Stikkordene var ung, sporty og klassisk. Vi fikk stort spillerom når det kom til utforming av lokalet og resultatet ble et elegant og lekkert kontor med en fantastisk terrasse.

View Post

Norman & Co

In by Kubik

Advokatkontoret Norman & Co skulle flytte til nye lokaler på Aker Brygge som bar tydelig preg av tidlig 1990- talls design. Thilde Rosèn-Lystrup fra Drivved.no kontaktet Kubik for å samarbeide om dette spennende kontorprosjektet for Norges eldste Advokatkontor, resultatet ble både elegant og tidløst. Kunden bla. var inspirert av den Amerikanske advokatserien `The Suits`. Materialer og farger ble valgt med dette til grunn.  De ønsket å skape et avslappet miljø for klientene, kvalitet i materialene, vise profesjonalitet, humor i løsningene og bruk …

View Post

Reflecto Search & Selection

In by Kubik

Reflect Search and Selection ønsket seg et fremoverlent og annerledes rekruteringskontor. Vi designet et kontor der oppdragsgivere og kandidater føler seg velkommen og kan senke skuldrene. Den spreke rosa fargen i Reflecto sin logo er brukt i detaljer rundt om i lokalet og gir et tøfft inntrykk. I dette prosjektet var vi med i detaljeringen helt ned til kopper og kar inne i kjøkkenskapene.

View Post

Yinson Production

In by Kubik

For fem år siden tegnet vi kontorene til det Malaysisk eide firmaet Yinson Production. Bedriften har siden da vokst betraktelig og vi ble kontaktet da de skulle utvide og ta over resten av etasjen. Designet fra fem år siden har holdt seg svært godt så gulv, himlinger og fargepalett ble videreført. Utfordringen var å få til en naturlig flyt i lokalet. Resepsjonen ble flyttet og hovedinngangen endret mens spiserommet og kjøkkenet ble utvidet for å kunne romme flere mennesker.