'Sophisticated fun'

Samtidig som Yne er en seriøs bedrift, ville de også fremstå lekne og innovative. Interiørkonseptet ble det lekne lokalet med gode varige materialer, møbel- og fargevalg som vil tåle bruk over lang tid i form av sin natur, og en møblering som er leken og fleksibel.

Lokalet er delt i ulike soner soner som differensieres av ulike materialer på gulv, vegger og himling, samt at belysningen skiller på de ulike sonene.

Velkomstarealet er stort og inneholder mange funksjoner:

Her skal de ansatte spise lunsj, holde foredrag for egne ansatte, kunder og besøkende. De skal også ha fester og lage innhold til kundene sine. -Ikke minst har de et shuffleboard som er hyppig i bruk.

 

Interiørkonseptet har ulike organiske former som er inspirert av logoen til Yne. Soneinndelingen i gulvet skiller overgangen mellom flis og teppe, altså sosial sone og arbeidsareal i en stor buet form.

Materialene er valgt mht. flere funksjoner, -de skal være bærekraftige, praktiske så vel som å ha akustiske kvaliteter og et estetisk utrykk. Den organiske formen er tatt i det spesialdesignede amfiet i inngangspartiet, formen på kjøkkenøya og utrykket på moseveggen. For et sofistikert utrykk er det valgt mørkbeiset eik til de plassbygde elementene som garderobe, kjøkken, amfi arkivskap.

Det er mange referanser til naturen både i material- og fargevalg. Det er ‘blå himmel’, ‘solstråler’ i form av belysning, ‘blått hav’ og ‘strand’ i gulvoverflatene. Det er utstrakt bruk av mose og levende planter i prosjektet for å skape et godt inneklima og følelsen av å være ute i naturen, mens du er inne

 

 

Flere prosjekter

Advokatforeningen
Nye Prosjekter
Cultivate Food
Nye Prosjekter
Silicon Labs
Nye Prosjekter