View Post

Cultivate Food

In by Kubik

Bærekraft er hjertet til Cultivate Food. De ønsker å gjøre plantebasert mat mer tilgjengelig for folket og være tydelige på at de bryr seg om råvarene og prosessen fra jord til bord, og tilbake til naturen igjen. Dette speiler Kubiks arbeidsmetode i interiøret. Bærekraft skulle også gjenspeiles i interiørarkitekturen i restauranten i Helgesensgate på Grünerløkka. Sammen jobbet vi målrettet med sirkulære- og bærekraftige løsninger i alle ledd i prosjektet. Dette ble løst med varige og tidløse materialer og farger.  

View Post

Bølgen & Moi Drammen

In by Kubik

Da Bølgen & Moi overtok “glasshuset” som ligger på brygga i Drammen lå alt tilrette for å skape en fantastisk restaurant. Lys, luft, utsikt og perfekt beliggenhet sammen med Bølgen & Moi sitt sterke merkenavn og konsept kan ikke slå feil. Vi fikk æren av å forvandle interiøret til en innbydende restaurant som fungerer like godt til lunsj som middag på kveldstid.

View Post

Grand Hotell Egersund

In by Kubik

Kubik har gjennom fem år arbeidet med utvidelse, renovering og oppgradering av Grand Hotell Egersund i ulike byggetrinn. Prosjektet har omfattet oppgradering av resepsjon og inngangsparti, restaurant og bar, og utforming av møteromssenter med auditorium og ulike møteromsfasiliteter, totalt 41 nye hotellrom, korridorer og fellesarealer. I dag består hotellet av ti hus fra ulike tidsepoker og stilarter som er sammenkoblet til ett hotell. Gjennom hele prosjektet har det vært viktig å få frem historien og sjelen til de ulike byggene fremfor …