View Post

Nordisk Film & TV fond

In by Kubik

Da Nordisk Film & TV fond skulle flytte var ønsket å skape en identitet og et inspirerende sted å arbeide for sine ansatte. Prosjektet ble tegnet i samarbeid med Montag som stod for blant annet lysdesign og folierig. En tradisjonell layout med kontorer og møterom brytes opp av en  korridor som bukter seg inn og ut gjennom lokalet. Kundens eksisterende møbler er nøye planlagt inn i rommene og fargepaletten er utviklet for å fremheve og komplementere de fargerike møblene.  

View Post

Opplandske Betong – Kontorer Gjøvik

In by Kubik

Opplandske Betong er en hjørnesteinsfabrikk på Dokka – dette skulle reflekteres i deres nye kontorlokaler. Her blir du møtt av en stor plantelysekrone i armeringsjern, og bord støpt i betong. Alt produsert og laget på betongfabrikken. Hele lokalet er inspirert av firmaets verdier; robust, fleksibelt og åpent. Mørkmalt betongdekke, kalkmalte vegger, og industrielle pendler kombineres med grønne planter og dempede delikate farger på vegger. Velkommen inn til Opplandske Betong.

View Post

Flying Elephant

In by Kubik

Når man åpner døren inn til Flying Elephant trer man inn i en verden full av farger, materialer og mønstre. Arbeids sonene er grønne og frodige og i støtterommene rundt kan man koble av, tenke, diskutere eller fokusere i en verden av flygende elefanter, rosa papegøyer, apekatter og nesehorn. I disse kontorene er man på en evig reise – ikke ulikt firmaet selv som drifter, utvikler og forvalter hotelleiendommer i hele verden.

View Post

Reflecto

In by Kubik

Reflecto var vår første kunde da både de og vi startet opp for 5 år siden. Nå har de vokst fra 2 til 12 ansatte og vi fikk æren av å designe deres ny loklaler, da de gamle ble for trange. Reflecto rekrutterer kandidater til lederstillinger i næringslivet. Deres lekne, men samtidig seriøse stil ønsket de å ta med seg inn i de nye lokalene. Kontoret ligger i Skreddergården – et ærverdig fredet bygg bak Stortinget. Systemhimlinger og strietapet ble fjernet …

View Post

Inngangsparti – Nedre Slottsgate 15

In by Kubik

Den vakre gården i Nedre Slottsgate 15, huser Norges første heis. Gården har blitt totalrenovert det siste året og Kubik fikk oppgaven med å rehabilitere inngangspartiet og oppgangen. Bak tykke tepper i trappen skjulte det seg nydelige ornamenter i opptrinnene og på hvert repos lå det gamle historiske betong fliser. Disse fikk vi nøye renset og en vakker fargepalett og mønster ga oss utgangpunktet for fargesetting av oppgangen samt design av skiltene.

View Post

Showroom for Selected Brands

In by Kubik

Da Selected Brands skulle selge inn det populære skomerket UGG sin høstkolleksjon 2017, ønsket de å skape en stemning i lokalet som forsterket kolleksjonen sitt image som “Bold, Provocative, Sensual, Warm and Iconic”  Ved hjelp av tykke fløyelsgardiner, kaktuser, planter, tepper og skinnfeller lagde vi en ramme som fremhevet alle de ulike UGG produktene.

View Post

Pop-Up Shop for Ingunn Birkeland

In by Kubik

Under seminaret Needlework and technology arrangert av Norwegian Fashion Institute fikk Designer Ingunn Birkeland etablere en Pop-Up shop på DOGA. Det vanskelige arealet under trappen ble forvandlet til et elegant inspirasjonsrom hvor designerens karakteristiske fargebruk og fletteteknikk var hovedfokus.

View Post

Amfi Borg kjøpesenter

In by Kubik

Amfi Borg kjøpesenter ønsket å oppgradere fellesarealene sine med tanke på sitteplasser, et barneområde og alle toalettkjerner. Kostnadsrammen var begrenset og senteret skulle ikke stenge under rehabiliteringen. Konseptet ble å utvikle grønne oaser rundt om i senteret – små rasteplasser hvor man kan sette seg ned og ta en pust i bakken.

View Post

MAL Proff

In by Kubik

Målet med prosjektet var å etablere MAL Proff kjeden som et inspirasjonssentrum og den naturlige møteplassen for hele malerbransjen. Den 3000m2 store butikken rommer et inspirerende showroom, butikk, lager og kontorer. En gjennomgående grafisk profil gjør merkevaren gjenkjennelig helt fra fasaden og inn til butikkreolene.

View Post

RED Media

In by Kubik

Red Media Consulting er en gründerbedrift som jobber innen medierådgivning. På få år har de vokst fra tolv til over 100 medarbeidere, og behovet for større plass og bedre fasiliteter var prekært. Kundens ønske var at de nye lokalene skulle fremstå som sporty, røffe og urbane, samtidig som de skulle ose av effektivitet, pågangsmot og gründerattitude. For å lage en meget arealeffektiv planløsning trakk vi gangsonene ut til fasaden som et fortau og kunne dermed lage store teamarbeidsplasser for 6–8 personer …